Här är ett utomordentligt bra sätt att använda Jerk Pork som finns kvar i frysen efter säsongen.
En smak av Västindien är väl precis vad vi behöver under den kalla och mörka vintern.
Det är precis vad vi får här !
Ingredienser:
Jerk Pork (färdig cu'ad från BBQ säsongen)
2 Gula Lökar hackade
5 Vitlöksklyftor hackade
1 Röd Paprika skuren i små bitar
2 Msk Picklad Jalapeno Chilli
1 Burk Svarta Bönor
Sås:
1 dl Majonäs
1 dl Creme Fraiche
1 Msk Sriracha
1 Msk Risvinäger
1 tsk Salt
Stek Lök, Vitlök, & Paprika i en gryta.
Skiva Jerk Porken tunt och stek bitarna i en stekpanna.
Blanda sedan Jerk Porken med Löken i grytan och ha i Paprika, Jalapeno Chillis & Svarta Bönor.
Stek ihop allt en stund. Blanda Såsen och häll i grytan. Låt koka ihop på låg värme.
Känn de Varma Vindarna från de Västindiska Öarna. Irie Mon !!!