West Indian Casserole



Här är ett utomordentligt bra sätt att använda Jerk Pork som finns kvar i frysen efter säsongen.


En smak av Västindien är väl precis vad vi behöver under den kalla och mörka vintern.


Det är precis vad vi får här !



Ingredienser:

 

Jerk Pork (färdig cu'ad från BBQ säsongen)

2 Gula Lökar hackade

5 Vitlöksklyftor hackade

1 Röd Paprika skuren i små bitar

2 Msk Picklad Jalapeno Chilli

1 Burk Svarta Bönor

 

Sås:                                             

 

1 dl Majonäs

1 dl Creme Fraiche

1 Msk Sriracha

1 Msk Risvinäger

1 tsk Salt

 

 

Stek Lök, Vitlök, & Paprika i en gryta.


Skiva Jerk Porken tunt och stek bitarna i en stekpanna.


Blanda sedan Jerk Porken med Löken i grytan och ha i Paprika, Jalapeno Chillis & Svarta Bönor.

 

Stek ihop allt en stund. Blanda Såsen och häll i grytan. Låt koka ihop på låg värme.


Känn de Varma Vindarna från de Västindiska Öarna. Irie Mon !!!