Ingredienser:
500g Pulled Pork hackad
1 Burk Svarta Bönor 410g
1 dl Rostad Lök
3 Msk Picklad Jalapeno
½ dl Creme Fraiche
½ dl Majonäs
100g Cheddar riven
2 Msk Hot Sauce (jag använder Frank's)
1 tsk Lökpulver
1 tsk Vitlökspulver
1 tsk Flingsalt
½ tsk Spiskummin pulver
½ tsk Ancho Chile Peppar pulver
6 Tortillas för Wraps
I en skål blanda Creme Fraiche, Majonäs, Hot Sauce, Lökpulver, Vitlökspulver och Flingsalt.
Ha i Pulled Pork, Svarta Bönorna, Rostade Löken, Jalapenon, Rivna Cheddan, Spiskummin och Ancho Chilen.
Mixa ordentligt så att smakerna blandas. Ställ i kyl 1 timme.
Sätt Ugn på 160c varmluft eller 175c vanlig.
Värm 1 Tortilla i taget i en varm stekpanna. Tortillan ska bara bli varm så den går att rulla ihop.
Fyll varje Tortilla med 3 Msk Pulled Pork smet.
Vik ihop till ett paket (från alla ändar) och lägg i en ugnsfast form med bakplåtspapper.
Kör i ugnen i 30 minuter.