Philly Cheese Steak är en riktig klassiker. Stekt Nötkött i tunna skivor med Champinjoner, Jalapenos och Ost.
Nyckeln till den är en god bit cu'ad Rostbiff. Bästa Rostbiffen gör du i smokern. Bara krydda Köttet med
Salt och Svartpeppar (precis som Brisket). Sätt i termometer och cu'a den med lite rök upp till 70c
innertemperatur. Lägg i frysen. Skiva sedan tunt så har du material till en Philly Cheese Steak.
Så här gör du en Supergod Biff-Macka!
Ingredienser:
Rostbiff färdig cu'ad och tunnskivad
1 Gul Lök finhackad
Champinjoner skivade
2 Msk Worchestershire sås
1 Msk Picklade Jalapeno Chillis hackade
Några Skivor Hamburger-Ost
Baguette-Bröd
Skär Rostbiffskivorna i remsor.
I en stekpanna stek Löken och ha i Champinjonskivorna
När Löken fått lite färg, häll i Worchestershire såsen och låt koka ihop.
Ha i Rostbiffskivorna & Jalapeno Chillibitarna i pannan och stek allt tillsammans
Forma Rostbiff och Lök blandningen till en avlång form mitt i pannan.
Lägg Hamburgerostskivorna ovanpå alltihop så Osten täcker hela avlånga Köttformen.
Ta av från plattan och lägg på lock och låt stå tills Osten smält.
Ta ett Baguette bröd och dela på längden. Lyft i hela Ost/Kött i en bit och lägg i Brödet.
Så himla god Biff-Macka. Smakar nästan som i PA !