Armadillo Eggs



Ibland vill man bara cu’a nåt enkelt men gott.

Armadillo Eggs är en klassiker och precis en sån jätte-enkel men god rätt man gör på grillen.

Lite som en fylld Burgare men ännu godare!!!


Ingredienser


500g Blandfärs

125g Bacon

1 tsk Flingsalt

1tsk Svartpeppar

3 tsk Hot Sås (jag använder Frank's)

Små Snacks-Paprikor

150g Cream Cheese (Philadelphia)

1/2 Rödlök finhackad

2 Vitlöksklyftor finhackade

1 tsk Flingsalt


Börja med att blanda Cream Cheese, Lök, Vitlök o Flingsalt till fyllningen


Skär av toppen på en Snacks Paprika och fyll Paprikan med Cream Cheese blandningen


Kör Baconet i maskin/processor med knivar till en vit massa.


Blanda Baconet med Nötfärs, Salt, Peppar och Hot Sås.


Ta Färsen och platta ut i handen o forma runt omkring Paprikan så den är helt innesluten.


Kör i grill indirekt under lock på 200c (gärna med Röklåda med Hickory Spån) i 15 minuter på varje sida.


Sååå himla gott! Som en burgare fast bättre!!!