Ibland vill man bara cu’a nåt enkelt men gott.
Armadillo Eggs är en klassiker och precis en sån jätte-enkel men god rätt man gör på grillen.
Lite som en fylld Burgare men ännu godare!!!
Ingredienser
500g Blandfärs
125g Bacon
1 tsk Flingsalt
1tsk Svartpeppar
3 tsk Hot Sås (jag använder Frank's)
Små Snacks-Paprikor
150g Cream Cheese (Philadelphia)
1/2 Rödlök finhackad
2 Vitlöksklyftor finhackade
1 tsk Flingsalt
Börja med att blanda Cream Cheese, Lök, Vitlök o Flingsalt till fyllningen
Skär av toppen på en Snacks Paprika och fyll Paprikan med Cream Cheese blandningen
Kör Baconet i maskin/processor med knivar till en vit massa.
Blanda Baconet med Nötfärs, Salt, Peppar och Hot Sås.
Ta Färsen och platta ut i handen o forma runt omkring Paprikan så den är helt innesluten.
Kör i grill indirekt under lock på 200c (gärna med Röklåda med Hickory Spån) i 15 minuter på varje sida.
Sååå himla gott! Som en burgare fast bättre!!!