Ingredienser:
Fläskytterfile eller Högrev i 2 1/2 cm stora bitar
Marinad
6 Msk Japansk Soja
2 Msk Kinesisk Light Soja
3 Msk Ljust Muscovado Socker
3 Msk Mirin (Ljus Söt Vätska. Sherry går annars bra)
1 Msk Sesamolja (Helst Risbergs Rostade)
2 Msk Gochujang (Koreansk Chilipasta. Finns i Röd Plastburk eller Röd Flaska)
3 tsk Vitlökspulver
Folie form
Folie
Koreansk Sås
1 dl Japansk Soya
1 dl Päronjuice koncentrat
1/2 dl Ljus Soya
2 Msk Rostad Sesamolja
1 Msk Go Chu Garu (Koreansk Röd Chili Pulver)
2 Msk Mirin
3 tsk Vitlökspulver
1 tsk Svartpeppar
Blanda ingredienserna till Marinaden i en skål.
Skär köttet i 2 1/2 cm stora bitar. Häll i Köttet i Marinaden och blanda ordentligt.
Ställ i kyl 24 timmar för att marinera och ta åt sig smakerna.
Dra igång Smokern på 125c för en 3 timmars cue.
Ta ut och lägg köttbitarna som de är på gallret och kör i Smokern utan rök i 1 timme
Blanda under tiden Såsen.
Ta upp Köttbitarna från Smokern och lägg i folieformen och häll Såsen över.
Täck tight med dubbel folie och ställ tillbaka på smokern och kör i Smokern i 2 timmar till.
Ta ut, låt svalna och njut av Riktigt Koreanska Smaker !!!
(Den här Såsen är GRYM!!!)