Carnitas
De här små Mexikanska "Burnt Ends" bitarna är något av de godaste jag vet.
Världens bästa fyllning i Tacos, Quesadillas och Texas Red Chili.
You just gotta try them :)
Ingredienser:
Fläskytterfile skuren i bitar på 2 1/2 cm
Flingsalt
3 Msk Spiskummin
3 Msk Oregano
3 Msk Ancho Chili Pulver
Marinad
1 ½ dl CocaCola
1 ½ dl Apelsin Juice
4 Vitlök pressade
Folie form
Folie
Skär Fläskytterfilen i bitar på ca 2 1/2 cm. Blanda Flingsalt, Spiskummin, Oregano och Ancho Chili Pulver i en skål och ha i Köttbitarna och blanda ordentligt. Ställ in i kyl i 24 timmar så kryddorna går in i köttet.
Dra igång Smokern på 125cför en 3 timmars cue.
Ta ut Köttet och lägg bitarna direkt på gallret i Smokern och kör med eller utan rök i 1 timme.
Blanda under tiden en marinad på Coca Cola, Apelsin Juice och Vitlök.
Efter 1 timme på Smokern, lägg köttet i folieformen och häll över marinaden.
Täck tight med folie och ställ tillbaka på Smokern och kör i 2 timmar till.
Ta av och njut av det godaste möraste smarrigaste Mexikanska Kött du nånsin smakat!