Om du som jag är väldigt förtjust i en Banh Mi macka så är denna Burgare nåt för dig.
Jag har fått till precis den där Smakkombinationen av Salt och Sött som gör en Banh Mi så god!
Jag äter den med Hamburgerbröd smetat med Sweet Chili Sås och Majo. Oj sååå gott !!!
Ingredienser:
500g Blandfärs
2 Msk DoBanJang (Chili Bean Sauce)
2 Msk Fish Sauce
3 Vitlöksklyftor rivna
2 Lemongrass stjälkar rivna
1 Msk Lime Juice
1 tsk Kosher Salt
Hamburgerböd
2 Msk Sweet Chili Sås
2 Msk Majo
Blanda Färs, Dobanjang, Fish Sauce, Vitlök och Lemongrass till en smet.
Ställ i kylen 1 timme så smakerna får komma ut i Färsen.
Sätt termometer i en av burgarna. Dra igång en klotgrill på 200c.
Kör Burgarna på grillen med Indirekt värme under lock tills innertemperatur kommer upp i 72c.
Blanda Majo och Sweet Chili Sås och ha på båda Hamburgerbrödhalvorna
Lägg ihop och njut av en helt underbart Burgare somsmakar Asien !!!