Ingredienser:
240g (1 Cup) Smör mjukt (Butter Soft)
3 dl (1 ¼ Cup) Light Muscovado socker (sugar), packed !!!
2 dl (¾ Cup ) Strösocker (Castor Sugar)
2 Stora Ägg (Large Eggs)
1 tsk (tsp) Vanilla
5 dl (2 Cups) Mjöl (Flour)
1 tsk (tsp) Bakpulver (Baking Powder)
1 tsk (tsp) Bikarbonat (Baking Soda)
1 tsk (tsp) Salt
3 dl (1 ½ Cup) Havre (Oats)
300g Maltesers halverade (Maltesers chopped in half)
2 ½ dl (1 Cup) Valnötter (Walnuts) hackade (chopped)
Sätt ugnen på 160c varmluft eller 175c grader vanlig. (350F)
Lägg bakplåtspapper på plåtar och ta fram lämplig glass-skopa.
Kör Smör och Sockren i köksmaskin med paddel.
Medan Smöret går, blanda alla torra ingredienser.
Hacka Valnötterna och halvera alla Malteser godisbitar.
Ha i ett Ägg i taget i Smör smeten.
Blanda i alla de torra ingredienserna.
Blanda sist i Valnötterna och Malteser godisbitarna.
De ska bara bli ordentligt i blandade i smeten så att det blir ungefär lika mycket i varje Cookie.
Ställ den färdigblandade Cookie Degen i kylen 30 minuter
Ta ut. Klicka ut runda bollar med en glass-skopa. Platta till bollarna.
Kör i ugnen i 15-17 minuter. Låt kakorna svalna 5 minuter på plåten.
Lägg sedan upp dem på ett kakställ för att bli helt kalla.