Dela den här sidan

Malteser Cookies



Ingredienser:

 

240g (1 Cup) Smör mjukt (Butter Soft)

 

3 dl (1 ¼ Cup) Light Muscovado socker (sugar), packed !!!

 

2 dl (¾ Cup ) Strösocker (Castor Sugar)

 

2 Stora Ägg (Large Eggs)

 

1 tsk (tsp) Vanilla

 

5 dl (2 Cups) Mjöl (Flour)

 

1 tsk (tsp) Bakpulver (Baking Powder)

 

1 tsk (tsp) Bikarbonat (Baking Soda)

 

1 tsk (tsp) Salt

 

3 dl (1 ½ Cup) Havre (Oats)

 

300g Maltesers halverade (Maltesers chopped in half)

 

2 ½ dl (1 Cup) Valnötter (Walnuts) hackade (chopped)


 

Sätt ugnen på 160c varmluft eller 175c grader vanlig. (350F)

 

Lägg bakplåtspapper på plåtar och ta fram lämplig glass-skopa.

 

Kör Smör och Sockren i köksmaskin med paddel.

 

Medan Smöret går, blanda alla torra ingredienser.

 

Hacka Valnötterna och halvera alla Malteser godisbitar.

 

Ha i ett Ägg i taget i Smör smeten.

 

Blanda i alla de torra ingredienserna.

 

Blanda sist i Valnötterna och Malteser godisbitarna.

 

De ska bara bli ordentligt i blandade i smeten så att det blir ungefär lika mycket i varje Cookie.

 

Ställ den färdigblandade Cookie Degen i kylen 30 minuter

 

Ta ut. Klicka ut runda bollar med en glass-skopa. Platta till bollarna.

 

Kör i ugnen i 15-17 minuter. Låt kakorna svalna 5 minuter på plåten.

 

Lägg sedan upp dem på ett kakställ för att bli helt kalla.