Dela den här sidan

Apple & Banana Muffins


Ingredienser:

 

½ Cup (120g) Rapsolja (Canola Oil)

 

1 ½ Cup Socker (Castor Sugar)

 

3 Ägg (Eggs)

 

2 dl Creme Fraiche

 

3 Cups Mjöl (Cake Flour)

 

1 ½ tsk (tsp) Bikarbonat (Baking Soda)

 

1 tsk (tsp) Kanel (Cinnamon)

 

1 tsk (tsp) Salt

 

1 ½ tsk (tsp) Vanilla

 

3 Bananer (bananas) Mashed

 

1-2 Äpplen skivade i små skivor (Apples in small slices)

 

Kanel (Cinnamon)

 


Sätt ugnen på 160c varmluft eller 175c grader vanlig. (350F) 

 

Kör Olja och Socker i köksmaskin med paddel i fem minuter

 

Blanda i ett Ägg i taget. Sedan blanda i Creme Fraiche

 

Mixa Mjöl, Bikarbonat, Kanel, Salt och Vanilj Socker i en bunke.

 

Blanda ner Mjölblandningen i Äggsmeten lite i taget.

 

Blanda ner de mosade Bananerna.

 

Klicka ut i Muffinsformar med en glass-skopa för att få lika stora Muffins.

 

Lägg i Äppelskivorna och strö på Kanel

 

Baka mitt i ugnen i 20-25 minuter Jag körde i 23 minuter.

 

Låt svalna och ta med till jobbet nästa dag och njut av hurra-ropen!