Ingredienser:
½ Cup (120g) Rapsolja (Canola Oil)
1 ½ Cup Socker (Castor Sugar)
3 Ägg (Eggs)
2 dl Creme Fraiche
3 Cups Mjöl (Cake Flour)
1 ½ tsk (tsp) Bikarbonat (Baking Soda)
1 tsk (tsp) Kanel (Cinnamon)
1 tsk (tsp) Salt
1 ½ tsk (tsp) Vanilla
3 Bananer (bananas) Mashed
1-2 Äpplen skivade i små skivor (Apples in small slices)
Kanel (Cinnamon)
Sätt ugnen på 160c varmluft eller 175c grader vanlig. (350F)
Kör Olja och Socker i köksmaskin med paddel i fem minuter
Blanda i ett Ägg i taget. Sedan blanda i Creme Fraiche
Mixa Mjöl, Bikarbonat, Kanel, Salt och Vanilj Socker i en bunke.
Blanda ner Mjölblandningen i Äggsmeten lite i taget.
Blanda ner de mosade Bananerna.
Klicka ut i Muffinsformar med en glass-skopa för att få lika stora Muffins.
Lägg i Äppelskivorna och strö på Kanel
Baka mitt i ugnen i 20-25 minuter Jag körde i 23 minuter.
Låt svalna och ta med till jobbet nästa dag och njut av hurra-ropen!