Apple & Banana Muffins
Ingredienser:
½ Cup (120g) Rapsolja (Rapeseed Oil)
1 ½ Cup Socker (Castor Sugar)
3 Ägg (Eggs)
2 dl Creme Fraiche
3 Cups Mjöl (Cake Flour)
1 ½ tsk Bikarbonat (Baking Soda)
1 tsk Kanel (Cinnamon)
1 tsk Salt
1 ½ tsk Vanilla
3 Bananer (bananas) Mashed
1-2 Äpplen skivade i små skivor (Apples in small slices)
Kanel (Cinnamon)
Sätt ugnen på 160c grader varmluft eller 175c grader vanlig.
Kör Olja och socker i köksmaskin med paddel i fem minuter
Blanda i ett ägg i taget. Sedan blanda i Creme Fraiche
Mixa Mjöl, Bikarbonat, Kanel, Salt och Vanilj socker i en bunke.
Blanda ner mjölblandningen i äggsmeten lite i taget.
Blanda ner de mosade bananerna.
Klicka ut i muffinsformar med en glass skopa för att få lika stora muffins.
Lägg i äppelskivorna och strö på kanel
Baka mitt i ugnen i 20-25 minuter Jag körde i 23 minuter.
Låt svalna och ta med till jobbet nästa dag och njut av hurra ropen.