Apple & Banana Muffins


Ingredienser:

 

½ Cup (120g) Rapsolja (Rapeseed Oil)

 

1 ½ Cup Socker (Castor Sugar)

 

3 Ägg (Eggs)

 

2 dl Creme Fraiche

 

3 Cups Mjöl (Cake Flour)

 

1 ½ tsk Bikarbonat (Baking Soda)

 

1 tsk Kanel (Cinnamon)

 

1 tsk Salt

 

1 ½ tsk Vanilla

 

3 Bananer (bananas) Mashed

 

1-2 Äpplen skivade i små skivor (Apples in small slices)

 

Kanel (Cinnamon)

 

Sätt ugnen på 160c grader varmluft eller 175c grader vanlig.

 

Kör Olja och socker i köksmaskin med paddel i fem minuter

 

Blanda i ett ägg i taget. Sedan blanda i Creme Fraiche

 

Mixa Mjöl, Bikarbonat, Kanel, Salt och Vanilj socker i en bunke.

 

Blanda ner mjölblandningen i äggsmeten lite i taget.

 

Blanda ner de mosade bananerna.

 

Klicka ut i muffinsformar med en glass skopa för att få lika stora muffins.

 

Lägg i äppelskivorna och strö på kanel

 

Baka mitt i ugnen i 20-25 minuter Jag körde i 23 minuter.

 

Låt svalna och ta med till jobbet nästa dag och njut av hurra ropen.